Cel mai important sfat – episodul 2 Camelia Sucu

Ce mi- a raspuns Camelia Sucu
Ce mi- a raspuns Camelia Sucu

 

Om de afaceri, mama, femeie puternica, cu „stiinta oamenilor”, Camelia Sucu reprezinta un model pe care multi ar dori sa il copieze. Astazi, in termeni economici, Camelia valoreaza mai multe milioane de euro dupa vanzarea actiunilor sale Mobexpert. S-a pregatit sa devina medic dar, cati dintre oamenii de succes nu s-au pregatit sa ajunga ceva si au reusit in cu totul alt domeniu ?!

In tumultul zilelor pline trebuie „sa iti acorzi timp pentru relaxare si pentru iubire” (revista ONE) spune Camelia. Da, cat de mult uitam lucrul asta.

Keep it Simple – principiu de care am auzit intr-o anume organizatie si pe care incerc sa il respect. Solutiile cele mai de succes sunt intotdeauna cele simple. Deseori uitam noi insine sa fim simpli, si mare greseala facem, caci cine nu iubeste simplitatea si naturaletea ? Camelia Sucu cu siguranta da: „imi plac lucrurile simple”, spune ea.

Implicata in afaceri, design, trecuta printr-un divort, urmarita penal, milioane de euro, supranumita d-na Cash, considerata de multi cea mai puternica femeie din Romania, Camelia Sucu a primit aceeasi intrebare din partea mea:

Care este cel mai important sfat pe care l-ati da unei persoane, pentru a avea succes ?

Profitand de faptul ca a fost ziua ei, i-am facut urarile de rigoare, i-am adresat intrebarea, si a avut amabilitatea sa imi raspunda.

Nu este un secret, insa o asemenea recomandare puternica de la o persoana de succes trebuie pusa capatai:

„Cel mai important sfat: nu conteaza de cate ori cazi, ridica-te si vei ajunge acolo unde iti doresti! Cu drag, Camelia”

Multumesc Camelia Sucu si succes in tot ceea ce iti propui !

Reclame

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s